tiistai 1. joulukuuta 2015

Hallituksen kokoustiedote 24.11.2015

Kokouksessa keskeisimmät asiat ja päätökset

1. Järjestyksenvalvojakaoulutus onnistui yli odotusten. Valmistuneita järjestyksenvalvojia innostetaan toimessaan ja erityisesti pitämään mielessä v. 2016 kesätapahtuma. Sinne tarvitaan jv- kortillisia järjestyksenvalvojia.
2. Opintoretki Nilsiään ja Maaningalle onnistui myös hyvin. Kylien yhteenliittymien toimintatavat rakentuvat paikallisten tarpeiden mukaan. Tuusniemelläkin on syytä tunnistaa paikalliset vahvuudet ja voimavarat ja sieltä kautta kehittää toimintaa.
3. Maaseutuohjelman MAKE- ryhmään esitetään Matti Rahusta, Hannu Hyväristä ja Terttu Kolaria.
4. Kesätapahtumaan 2.7.2016 innostetaan kyliä osallistumaan teeman mukaisilla toiminnoilla. Tuusniemen kylät ry voi pystyttää info- pisteen/osaston tapahtumaan ja osallistuu  suunnitteluun.
5. V. 2016 kylien toiminta-avustuksen taso pyritään pitämään tämän vuoden tasolla. Edellyttäen, että valtuusto hyväksyy budjettiesityksen.
6. Säätiöiden avustukset: Kylät ry tekee esityksen Tuusniemen kehittämissäätiölle tiedotuksen parantamisesta. Säätiön toiminnasta tulisi olla vähintään kunnan internet- sivuilla selkeä informaatio hakuajoista ja haettavien avustusten kohdentamisperiaatteista.
Tuusniemen kylät ry on hakenut Emil Koposen rahastosta 3000€ mm. kylien palveluesitteiden laatimiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulevia tapahtumia