Siirry pääsisältöön

Visio 2030

 

Tuusniemen kylät ry:n kehittämisvisio (hyväksytty hallituksen kokouksessa 25.4.2024)

Yhdessä Tekevät Kylät 2030

Tuusniemi on vetovoimainen asumisen, yrittämisen ja vapaa-ajan yhteisö, jossa asukkaat tuntevat yhteenkuuluvuutta ja voivat luottaa toisiinsa. Tuusniemen kylät ovat vireitä maaseutuyhteisöjä, joiden toiminnassa näkyvät rohkeus ja rakkaus kotiseutuun.

Tuusniemen kylät ry on tunnettu ja arvostettu toimija. Se edistää jäsenyhteisöjensä yhteisiä tarpeita, palveluja, laajenevaa kulttuuritoimintaa, lähidemokratiaa ja elin- ja vetovoimaista kuntakuvaa. Tuusniemen kylät ry viestii näkyvästi toiminnastaan, kylien tapahtumista ja alueensa kehittämistarpeista.

Tuusniemen kylät ry tekee yhteistyötä Tuusniemen kunnan, Pohjois-Savon Kylät ry:n ja alueen muiden toimijoiden kanssa. Yhdistys tarttuu aktiivisesti tavoitteitaan tukeviin hankkeisiin, joihin on tarjolla hankerahoitusta tai toiminta-avustuksia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

10- vuotis risteily 1.9.2023

 Risteilylle osallistui 30 kyläläistä ympäri Tuusniemeä kaikilta kyliltä. Kunnan puolelta reissulle osallistuivat kunnanjohtaja Timo Kiviluoma ja vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläinen Risteilylle osallistujat turvallisesti satamassa Osallistujia 1.9. risteilyllä Soittajat ja laulajat 1.9 risteilyllä Osallistujia 1.9. risteilyllä

Kalakukko ry:n huomionosoitus Tuusniemen Kylät ry:lle

 Duus- yhteisöelokuva palkittiin 17.11.2021 pidetyssä hallituksen kokouksessa. Huomionosoituksen luovuttajat vasemmalta: Jaana Paananen (tj/Kalakukko ry) ja Jorma Holopainen (pj/Kalakukko ry).  Huomionosoituksen vastaanottajat: Pj. Hannu Hyvärinen, vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläinen, Birgitta Kinnunen (sihteeri v2020) ja rahastonhoitaja Marja-Leena Koistinen. Pöydän ääressä sihteeri Pirjo Parviainen.  

Vuosikokoustiedote

Vuosikokous pidettiin ke 8.3.2023 kunnan virastotalolla. Kiitos mukanaolosta. Puheenjohtajaksi valittiin Matti Rahunen. Viime vuodet puheenjohtajuutta hoitanut Hannu Hyvärinen siirtyi rivijäseneksi hallitukseen Juurikkamäen edustajana. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2022 toimintakertomus ja tilinpäätös. Toimintasuunnitelma ja budjetti v. 2023 hyväksyttiin myös.