sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hallituksen kokoustiedote 27.2.2015

Kokouksen aluksi pj. Auvo Hirvonen luovutti kukkakimpun sihteeri Helena Pitkäselle ja esitti hänelle lämpimät kiitokset tekemästään työstä.
Helena on hoitanut tehtävänsä kiitettävällä tarmolla ja täsmällisyydellä, mutta luopuu tehtävästä Varkauteen siirtymisen vuoksi.


Kokouksessa valmisteltiin yhdistyksen vuosikokousta. Tilinpäätös ja toimintakertomus menneeltä vuodelta käytiin läpi ja esitetään hyväksyttäväksi yleiselle kokoukselle.

V. 2015 toimintasuunnitelma ja talousrvio laadittin esitettäksi yleiselle kokoukselle.

Kylätoiminta-avustukset
Tuusniemen kylät ry jakaa myös tänä vuonna kylien avustukset. Ensin kylät ry hakee jaettavan potin Tuusniemen kunnalta ja Tuusniemen kehittämissäätiöltä. Hakuaika on maaliskuun loppuun mennessä. Kun jaettava määrä on selvillä, kylät ry julistaa haun jäsenkylilleen.

Maaseutuohjelma
Valmisteilla oleva kunnan maaseutuohjelma aiheutti aiheellista hämmennystä. Prosessi on ollut sekava ja ohjelman tuloksellisuus on epävarmaa. Ohjelman tulisi olla paketissa maaliskuun loppuun mennessä.

Hanketoiminta
Tuusniemen kylät ry pyrkii edistämään kylien yhteisiä tavoitteita  kehittämishankkeen kautta.
Rahoitusta haetaan Kalakukko ry:n rahoituskehyksestä. Hankkeen hallinnoija ei välttämättä tarvitse olla Tuusniemen kylät ry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulevia tapahtumia