perjantai 24. huhtikuuta 2015

Hallituksen kokoustiedote 23.4.2015

Tärkeimmät kokouksessa käsitellyt asiat

1. Hallituksen järjestäytyminen
Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Veijo Korkalainen ja sihteeri/rahastonhoitajaksi Hannu Hyvärinen. Vuosikokouksessa puheenjohtajaksi oli valittu Matti Rahunen.

2. Kylien toiminta-avustusten jako
Tuusniemen kunta on myöntänyt Tuusniemen kylät ry:lle 3 200€ toiminta-avustusta edelleen jaettavaksi jäsenkylilleen. Summa on yli puolet pienempi mitä v. 2014.
Myöntökriteereinä painotettiin toiminnan laajuutta, tasapuolisuutta ja avustuksen aktivoivaa merkitystä.
Kojanlahti-Ruskila kyläyhdistykselle myönnettiin 700€:n avustus, Paakkilan Seudun Kylille 100€ ja kaikille muille 400€ kullekin.

3. Tuusniemen kehittämissäätiön avustukset
Tuusniemen kylät ry päätti hakea avustusta kehittämissäätiöltä oman toimintansa tukemiseen ja kehittämiseen. Kokouksessa kannustettiin kaikkia kyliä hakemaan avustusta säätiöltä omiin kehittämiskohteisiin.

4. Tulevia tapahtumia
Tuusniemen kylät ry päätti osallistua Tuusniemen kesäkauden avajaisiin (5.6.2015) jollakin ohjelmanumerolla.
Tuusniemen kylät ry pyrkii järjestämään kuluvan vuoden aikana järjestysmieskoulutuksen Tuusniemelle.
Kesän jälkeen järjestetään koulutuksellinen kyläretki. Tarkoituksena on tutustua kylien yhteenliittymien toimintaan naapurialueilla Pohjois-Savossa ja mahdollisesti Pohjois-Karjalassa.

5. Tuusniemen maaseutuohjelma
Kokouksessa käsiteltiin ensimmäistä maaseutuohjelman luonnosta. Hallitus esittää ohjelmaa tiivistettäväksi/jalostettavaksi täsmällisemmäksi. Kärkitavoitteet (3 kpl) tulee kirjata selkeästi ja niiden tulee olla mitattavia. Sen jälkeen tulee esittää tärkeimmät konkreettiset toimenpiteet (esim.3 kpl) tavoitteiden saavuttamiseksi. Kehittämistoimenpiteiden resurssointi ja vastuutahot pitää myös sopia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulevia tapahtumia