Siirry pääsisältöön

Hallituksen kokoustiedote 27.2.2015

Kokouksen aluksi pj. Auvo Hirvonen luovutti kukkakimpun sihteeri Helena Pitkäselle ja esitti hänelle lämpimät kiitokset tekemästään työstä.
Helena on hoitanut tehtävänsä kiitettävällä tarmolla ja täsmällisyydellä, mutta luopuu tehtävästä Varkauteen siirtymisen vuoksi.


Kokouksessa valmisteltiin yhdistyksen vuosikokousta. Tilinpäätös ja toimintakertomus menneeltä vuodelta käytiin läpi ja esitetään hyväksyttäväksi yleiselle kokoukselle.

V. 2015 toimintasuunnitelma ja talousrvio laadittin esitettäksi yleiselle kokoukselle.

Kylätoiminta-avustukset
Tuusniemen kylät ry jakaa myös tänä vuonna kylien avustukset. Ensin kylät ry hakee jaettavan potin Tuusniemen kunnalta ja Tuusniemen kehittämissäätiöltä. Hakuaika on maaliskuun loppuun mennessä. Kun jaettava määrä on selvillä, kylät ry julistaa haun jäsenkylilleen.

Maaseutuohjelma
Valmisteilla oleva kunnan maaseutuohjelma aiheutti aiheellista hämmennystä. Prosessi on ollut sekava ja ohjelman tuloksellisuus on epävarmaa. Ohjelman tulisi olla paketissa maaliskuun loppuun mennessä.

Hanketoiminta
Tuusniemen kylät ry pyrkii edistämään kylien yhteisiä tavoitteita  kehittämishankkeen kautta.
Rahoitusta haetaan Kalakukko ry:n rahoituskehyksestä. Hankkeen hallinnoija ei välttämättä tarvitse olla Tuusniemen kylät ry.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

10- vuotis risteily 1.9.2023

 Risteilylle osallistui 30 kyläläistä ympäri Tuusniemeä kaikilta kyliltä. Kunnan puolelta reissulle osallistuivat kunnanjohtaja Timo Kiviluoma ja vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläinen Risteilylle osallistujat turvallisesti satamassa Osallistujia 1.9. risteilyllä Soittajat ja laulajat 1.9 risteilyllä Osallistujia 1.9. risteilyllä

Kalakukko ry:n huomionosoitus Tuusniemen Kylät ry:lle

 Duus- yhteisöelokuva palkittiin 17.11.2021 pidetyssä hallituksen kokouksessa. Huomionosoituksen luovuttajat vasemmalta: Jaana Paananen (tj/Kalakukko ry) ja Jorma Holopainen (pj/Kalakukko ry).  Huomionosoituksen vastaanottajat: Pj. Hannu Hyvärinen, vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläinen, Birgitta Kinnunen (sihteeri v2020) ja rahastonhoitaja Marja-Leena Koistinen. Pöydän ääressä sihteeri Pirjo Parviainen.  

Tulevaisuusillan jatko 12.12.2023 klo 17.00

Tuusniemen kylien tulevaisuussuunnittelua jatketaan tiistaina 12.12. klo 17.00 valtuustosalissa. Tervetuloa mukaan! Ohessa kaksi kuvaa ke 8.11.2023 järjestetystä ensimmäisestä tilaisuudesta. Kuvat: Marianne Koivunen. Illan vetäjänä oli kyläkoordinaattori Sari Vainikainen.