Siirry pääsisältöön

IMAGOhanke päätöksessään

Tuusniemen kylät ry:n IMAGO- niminen Leaderhanke on päätöksessään. Palvelukartoilla varustetut ilmoitustaulut ovat pystyssä kylillä. Raikkaan väriset taulut luovat yhtenäisen leiman tuusniemeläiseen kylämaisemaan.

Palveluesitteet ovat valmiina ja jaossa kaikilla kylillä. Tuusniemen Kylät ry:lle valmistui logo ja esitteet tunnettavuuden lisäämiseksi. Hyvien toimintamallien katalogi on myös valmis.

Kylien edustajat ovat toimineet aktiivisesti pohja-aineistojen luomisessa ja keräämisessä. Ilman talkoopanosta emme olisi saaneet toteutettua hanketta  näin ripeästi. Kiitos kuuluu kyläläisille.

Hankkeen tuotokset julkaistaan nettisivullamme.

Hankkeen loppuraportti on luettavissa tästä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kalakukko ry:n huomionosoitus Tuusniemen Kylät ry:lle

 Duus- yhteisöelokuva palkittiin 17.11.2021 pidetyssä hallituksen kokouksessa. Huomionosoituksen luovuttajat vasemmalta: Jaana Paananen (tj/Kalakukko ry) ja Jorma Holopainen (pj/Kalakukko ry).  Huomionosoituksen vastaanottajat: Pj. Hannu Hyvärinen, vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläinen, Birgitta Kinnunen (sihteeri v2020) ja rahastonhoitaja Marja-Leena Koistinen. Pöydän ääressä sihteeri Pirjo Parviainen.  

10- vuotis risteily 1.9.2023

 Risteilylle osallistui 30 kyläläistä ympäri Tuusniemeä kaikilta kyliltä. Kunnan puolelta reissulle osallistuivat kunnanjohtaja Timo Kiviluoma ja vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläinen Risteilylle osallistujat turvallisesti satamassa Osallistujia 1.9. risteilyllä Soittajat ja laulajat 1.9 risteilyllä Osallistujia 1.9. risteilyllä

Vuosikokoustiedote

Vuosikokous pidettiin ke 8.3.2023 kunnan virastotalolla. Kiitos mukanaolosta. Puheenjohtajaksi valittiin Matti Rahunen. Viime vuodet puheenjohtajuutta hoitanut Hannu Hyvärinen siirtyi rivijäseneksi hallitukseen Juurikkamäen edustajana. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2022 toimintakertomus ja tilinpäätös. Toimintasuunnitelma ja budjetti v. 2023 hyväksyttiin myös.